Őrségi Patakparti Alpaka Farm és Panzió

Rólunk

 

Az Őrségbe többnyire a természetet szerető emberek jönnek pihenni. Választanak egy szálláshelyet, innen mennek kirándulni, olyan csodálatos tájakra, mint amilyen helyen a mi családi panziónk és  farmunk fekszik.

A birtokot úgy jellemzik az Őrséget jól ismerő látogatóink, hogy ez az őrségi táj egyik gyöngyszeme, itt minden megtalálható amire vágynak. Családi panziónk 19 hektáros, réti virágokkal borított, bocikkal legeltetett területre épült, melyet a Denke-patak választ el egy vadregényes tölgy és bükk erdőtől, ez zárja le a távoli horizontot. Nincs szomszéd, szinte bántó a csend. A panzió a közúttól távol, a falu zajától is védett helyen található. A turisták által kedvelt helyek nagyon jól megközelíthetők.

A panzió felújított,hangulatos szobákkal és fürdőszobákkal rendelkezik.Minden szobához külön fürdőszoba tartozik. Minden szobában plazma Tv, ventilátor és ingyenes WIFI van. Összesen 45 főnek biztosít szálláshelyet, 2-3-4-6 fős szobákkal, valamint a mindenki kedvencének számító, fakoronák közé épített, különleges lombházikókkal. Az alpakák életét bemutató, poszterekkel díszített étkezőben egyszerre 50 főnek tudunk étkezést biztosítani.Családi,baráti rendezvények, kisebb konferenciák bonyolítására is alkalmas. Baráti társaságok,családok akár az egész panziót is bérelhetik. A vendégeknek közös használatú vendégkonyha lett kialakítva. Panziónkban vendéglátás is működik étkezési lehetőséggel,ital kínálattal.    

Nincs szauna, fitneszterem, kültéri medence, jakuzzi, de ezzel szemben megtalálható a vidéki élet minden velejárója és szépsége, tiszta egyszerű szobák,  sétára csalogató, jó étvágyat keltő, friss, egészséges levegő, hajnali pára, hatalmas kert,  barátságos, segítőkész vendéglátás, házias ételek, bőséges reggeli. Ez feltöltőhely a városi élet további viseléséhez. A kertben függőágyak,hinta,szalonnasütő hely,ping-pong asztalok focipálya, patakparti pihenő, nagy parkoló és sok szabadon tartott szép boci,alpaka várja a  kedves vendégeket.

A panziót körülvevő erdőben túra útvonalakat alakítottunk ki,itt kellemes sétákat lehet tenni,tökéletes a futást kedvelőknek is. 11082395_457000241141730_1313946693803846031_oEnnek mentén folyik a Denke-patak, az állatok is ebből isznak,itt pihennek a fák alatt a nyári melegben.Így nem ritka,ha a vendégeink séta közben az erdőben megpillantják őket.  Tavasszal a kertben több száz mocsári gólyahír rikít sárga virágával.  Ennél többet nem nyújthat az itteni táj, talán csak fent van szebb világ, aki itt élhet boldog és szerencsés, nem fognak csalódni. Ez nem rózsaszín köntösű hívogató reklám, hanem ritkán megélhető valóság. Legyenek részesei, biztos vissza fognak jönni.

A farm látogatására minden vendégünknek biztosítunk lehetőséget, érkezéskor a recepción kolléganőink adnak felvilágosítást Önöknek.

SZERETETTEL VÁRJUK TERMÉSZETSZERETŐ, CSENDRE VÁGYÓ,KEDVES VENDÉGEINKET !