Őrségi Patakparti Alpaka Farm és Panzió

Szolgáltatásaink

KÍNÁLATUNK:

100 % alpaka gyapjúból készült fonalak

plüss alpakák,  és emléktárgyak melyek megvásárolhatók és megtekinthetők a Patakparti Alpaka Panzióban.

Az alpakák a dél-amerikai tevék családjába tartozó cuki kis állatok. Bundájából a világ egyik legjobb minőségű gyapjúját állítják elő.

Az inka királyok öltözékei is alpaka gyapjúból készültek.

A világ vezető divat-cégei szívesen dolgoznak vele. Szálszerkezete rendkívül finom, ezért soha nem érezzük szúrósnak.

A juhok bundájánál sokkal könnyebb, légies, a kártolt gyapjú tapintása olyan, mintha az angyalkák felhőit simogatnánk.

A nálunk árult alpaka fonalak és termékek mind a farmunkon élő állataink bundáiból készültek, adalékanyagok nélkül.

Garantáltan 100%-os alpaka termékek.

A gyapjú feldolgozását ( kártolás, fonás) egy barátunk végzi, édesapjától örökölt régi gépekkel, hagyományos technológiával. A mosáshoz sem használunk vegyianyagokat, kizárólag kristálytiszta forrásvízzel tisztítjuk a bundájukat, mosószerek nélkül. A fonalakat nem színezzük, a különböző színárnyalatok a farmunk állatain is megfigyelhetők.

Az ajándéktárgyak az Alföld-szegletében, egy piciny kézműves műhelyben, az általunk biztosított 100%-os alpaka gyapjúból készülnek, aprólékos kézimunkával, nagymamáink által használt ősrégi horgolásos technikával. Ezek kiegészülnek a hagyományőrző hímzéssel, nemezeléssel és egy sajátságos munkafolyamattal, amellyel egyes termékek külseje olyan selymessé válik, mint az igazi alpakák szőrzete.

Szeretettel ajánljuk Önöknek egyéb alpakás ajándéktárgyainkat is, remélve, hogy megőrzik az Őrségi Patakparti Alpaka Panzióban töltött pihenés kellemes emlékeit.

Várjuk érdeklődésüket: 06308515556

 

Kedves Látogatóink, Alpaka Rajongók!

Sajnos elérkezett az az idő, amikor az alpakáink kinőték a farmot. A felhőtlen boldog alpakaélet következménye a bőséges gyermekáldás, ehhez pedig nagyobb hely szükséges, ami persze korlátozott, ezért kényszerülünk fájó szívvel az eladásukra.

Szeretnénk, ha alpakáink olyan helyre kerülnének, ahol van bőséges rét, legelő, jó minőségű széna, megfelelő élettér és élettárs. Nem elég, hogy nekünk örömet szereznek szépségükkel, simogatásukkal, nekünk is gondoskodnunk kell az ő boldogságukról.

Ezért kérem szépen, hogy csak olyanok jelentkezzenek vételi szándékkal, akik evvel egyetértenek.

ELADÓ ALPAKÁINK:  FLAVOUR

Akik nagyon fogják sajnálni FLAVOURT

Gyönyörű, simogatható, kezes , farmunk büszkesége, nyolc gyermek apukája.

A legjobb apuka, hét gyermeke született nálunk

Eladó egy gyönyörű, holland és új-zélandi szülőktől  származó, AZVD szervezetnél regisztrált kiváló tenyészmén, mikrochippel ellátva, AAA  kategória. A mi farmunkon nyolc gyermeke született, mind csodálatos alpakák. Szomorúan adjuk el, mint minden állatot, de sok a szaporulat , kevés a helyük. Jelenleg is a legjobb tenyészménünk.

Gyönyörű kiállású, nagyon szép fej és test formájú, barátságos, simogatható alpaka, elsősorban tenyésztőknek ajánljuk, akiknek fontos a fajtisztaság megtartása és egy kiváló minőségű farm létrehozása.

NEVE: Flavour

Színe: fehér

Született: 2010.01.23.

Ára: 700.000 Ft

Érdeklődni: tarnay.gyorgy@t-online.hu  e-mail címen szíveskedjen.

tel.: +36-30-8515-556