Őrségi Patakparti Alpaka Farm és Panzió

Őrségi Patakparti Alpaka Farm

Kedves Látogató!

36_KBizonyára sokan vannak a honlapunkat olvasók közül, akik most találkoznak először alpakával.Pár éve még én sem tudtam, hogy milyenek is ezek az állatok, mára viszont elválaszthatatlan ragaszkodás lett az első rácsodálkozásból.

Sok látogatónk van, ők mind most láttak először alpakát. Mindenki boldogan távozik, sokan már függők, visszajárnak. Nagyon jó látni a gyermekek tágra meredt szemét, a felnőttek mosolygós kíváncsiságát.    

Tekintettel arra, hogy a farm egyben az otthonunk is, ezért kizárólag csak a panzió vendégei látogathatják, előzetes egyeztetés alapján.    

A vadon élő állatok világában sok olyan fajta???????????????????????????????????? található, melyek kivétel nélkül minden ember számára különösen kedveltek bájos megjelenésük miatt. Ilyenek például a mókus a medvebocs, vagy a koala maci. Egyes szép arcú alpakák talán még ezeknél is aranyosabbak és van egy mindtől különleges tulajdonságuk, csapatban, háznál tarthatók. Nagy értéket képviselnek és amennyiben ez a cél, idővel komoly hasznot is produkálhatnak. Ez az idő sem telik türelmetlen várakozással, hiszen az első perctől kezdve mindenkinek rendkívül sok örömöt szereznek. A világ minden részén egyre jobban terjed az alpaka tartás, melynek már kultusza van. Ismerje meg Ön is a Dél-Amerikából származó huacaya alpakákat, nézze tovább honlapunkat!

 

 

Ők már itt születtek .
 Néha megfürdenek, most az aranyhalakat számolják. 120 (1)
2015.06.04 009_k